Facturatie

Om ons te kunnen concentreren op het leveren van de best mogelijke zorg, hebben wij de administratieve behandeling van rekeningen uitbesteed aan Infomedics.

Infomedics is een factoringbureau en zal, onder onze verantwoordelijkheid, zorgdragen voor het versturen en innen van onze rekeningen.

Indien mogelijk zal Infomedics de rekening, of een gedeelte van de rekening, direct incasseren bij uw zorgverzekeraar. Het gedeelte dat u vergoed krijgt vanuit uw verzekering wordt door uw zorgverzekeraar aan Infomedics betaald. Uw zorgverzekeraar zal wel het wettelijk verplichte eigen risico aan u doorbelasten.

Als het niet mogelijk is om de rekening direct in te dienen bij uw zorgverzekeraar, dan zal deze naar u verstuurd worden. U kunt de rekening dan zelf indienen bij uw zorgverzekeraar. Als u de vergoeding ontvangen heeft, dan kunt u de rekening van Infomedics betalen.

Brede expertise

MKA klinieken is gespecialiseerd in diverse behandelingen en onderzoeken op het gebied van Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie.

 

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord en zijn telefonisch bereikbaar van
8:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur

Afspraak aanvragen

Akkoord privacybeleid*